Roompot Ameland

Vakantiepark Roompot Ameland

Het vakantiepark Roompot Ameland ligt precies tussen de vuurtoren en het gastvrije dorp Hollum in, zo is er van alles te doen op loop en fietsafstand. De stoere en zeer comfortabele (strand)lodges zijn zo aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding. Op een kleine kilometer vind je de kust van Ameland. De omgeving van Roompot Ameland is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de omgeving veel te ontdekken. Het vakantiepark op Ameland is het hele jaar geopend, dus hier kun je wanneer je maar wilt genieten van het strandleven. Bovendien beschikt het park over oplaadpalen voor zowel Tesla als andere elektrische auto's. Meer informatie

Vakantieverblijven op Roompot Ameland

Wadden Special lodge

Rolstoelvriendelijke accommodatie / sfeervolle lodge op het vakantiepark Roompot Ameland. Op slechts een kilometer van het park ligt de kust van Ameland.

Lees verder

Oerd family lodge

Sfeervolle accommodatie op vakantiepark Qurios Ameland geschikt voor 6 personen. Op een kilometer van het vakantiepark ligt de kust van Ameland.

Lees verder

Kooikers Comfort

Comfortabele strandlodge op het vakantiepark roompot Ameland geschikt voor gezinnen tot 4 personen. Op een km vind je de kust van Ameland.

Lees verder

Royal Sier strandlodge

Eigentijdse lodge op het vakantiepark Roompot Ameland in Hollum geschikt voor 4 personen. Op een km van het park ligt de kust van Ameland.

Lees verder
Bezig met laden

Roompot Ameland aanbiedingen

Bezig met laden

Vakantiepark Ameland

Geniet in de duinen van natuurlijke rust en het geluid van de zee op de achtergrond. Ontspan in een luxe strandhuisje of lodge van Roompot Ameland, op loopafstand van het strand. Op een kleine kilometer vanaf het park ligt de kust van Ameland. Tijdens schoolvakanties biedt Roompot Ameland een veelzijdig en leuk animatieprogramma. Het vakantiepark heeft een eigen take-away en een minishop waar je voor het broodnodige (strand)spulletjes terecht kunt.

Accommodaties

Op vakantiepark Roompot Ameland vind je vijf verschillende type cottages. Deze luxe accommodaties zijn trendy ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de overdekte veranda geniet je in de buitenlucht heerlijk van je vrije tijd. Het park heeft een eigen brasserie, take-away en een minishop waar je voor het broodnodige terecht kunt.

Brasserie of take-away

Voor lunch en diner (à la carte) kun je terecht in de brasserie, openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Geen zin om te koken maar ook niet om de deur uit te gaan? In de Take-Away vind je heerlijke home made pizza’s en lekker stevige burgers.

Hond mee op vakantie

Heerlijk uitwaaien aan het strand, mét je trouwe viervoeter. Dit kan bij Roompot Ameland! Het vakantiepark is huisdiervriendelijk en heeft speciale huisdiervriendelijke accommodaties waar maximaal 1 hond is toegestaan. 

De omgeving van Ameland

Ameland is een paradijs voor natuurliefhebbers en ook op cultureel gebied valt er in de regio veel te ontdekken. Wat is een betere manier om Ameland te ontdekken dan op de fiets? Op de fiets kom je langs de mooiste plekjes van het eiland. Ga op ontdekking en fiets langs de Waddenzeedijk, door de duinen, het bos en de prachtige dorpjes.

Locatie & bereikbaarheid

Roompot vakantiepark Ameland Hollum is per veerboot te bereiken vanuit de plaats Holwerd. Bij aankomst in Nes is het Openbaar Vervoer prima geregeld. Met lijn 1 naar Hollum kun je voor de deur van het park uitstappen en bespaar je ook nog de kosten voor de auto op de boot. Wilt je de auto meenemen het eiland op? Reserveer dan zo snel mogelijk een plekje op de boot. Bekijk hier de dienstregeling van de veerdienst of boek direct je ticket bij WPD op https://www.wpd.nl/ameland/.

Adres van Roompot Ameland
Oranjeweg 42B, 9161 CC Hollum

Website: https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/waddeneilanden/roompot-ameland/